اجرای کناف : اجرای کناف را می توان یکی از زیباترین و پر درآمدترین موارد در اجرای دکوراسیون دانست. اما کناف از چه متریالی ساخته شده است و اجرای کناف در کدام قسمت های ساختمان ممکن است؟
بیشترین سولاتی که در زمینه اجرای کناف بیشتر پرسیده میشود ، در مورد نحوه اجرای کناف و قیمت اجرای کناف است. از موارد کاربرد کناف می توان به اجرای کناف کاری سقف ، اجرای کناف دیوار ، اجرای کناف سقف پذیرایی ، اجرای کناف سقف آشپزخانه ، اجرای کناف پشت تلویزیون ، اجرای کناف دیوار اشاره کرد.
کناف با توجه به تعداد بیشمار مدل ها در تمام ساختمان های مسکونی و اداری چه مدرن و چه کلاسیک قابل اجراست. اما اگر قصد اجرای کـناف و خرید کناف را دارید تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا روش های خرید بهترین کناف و روش اجرای آن را برای شما توضیح دهیم.
اجرای کناف
یکی از پرکاربردترین مصالح در ساخت وساز که با استقبال زیادی مواجه شده است اجرای کناف می باشد. کناف نوعی لمینت دیوار خشک است که توسط شرکت کناف تولید می شود. کناف بیش از ۸۰ سال در صنعت ساختمان فعال است .
کناف به صفحه ای گفته می شود که با روکش گچی ساخته شده است. به بیان دیگر نوعی پنل گچی پیش ساخته است که به دلیل داشتن مزایای زیاد، امروزه به جای گچ در پروژه های ساخت وساز، پروژه های بازسازی خانه، پروژه های طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی و … استفاده می شود.
وزن کناف مهمترین ویژگی در اجرای کناف
کناف حدود ده تا پانزده برابر سبک تر از دیوارهای سنتی است. بنابراین با کاهش بار مرده ساختمان ، از تأثیر نیروی زلزله بر ساختمان کم می شود. در صورت تخریب ساختمان ، به دلیل سبک بودن سیستم کناف، خطر برای ساکنان به طور قابل توجهی کاهش می یابد. علاوه بر سبک بودن پنل Knauf ، اتصال انعطاف پذیر پنل ها به پروفایل ها باعث کاهش نیروی زلزله نیز می شود.
سبک بودن مواد کناف حمل آن را برای کارگران آسان تر و اجرای کناف را سرعت می بخشد. در طولانی مدت به دلیل بسته بندی مناسب ، آسیبی به مواد وارد نمی شود. تراکم مواد Knauf در مقایسه با مواد سنتی نیز هزینه حمل و نقل را کاهش می دهد.
از دیگر مزایای اجرای کناف ، دسترسی آسان به تاسیسات مکانیکی و الکتریکی است. در صورت خراب شدن لوله و غیره قسمت آسیب دیده به راحتی قابل شناسایی و تعمیر می باشد. در صورت آسیب دیدن دیواره های کناف ، منطقه آسیب دیده می تواند به راحتی تعویض و تعمیر شود. این دو ویژگی باعث افزایش عمر مفید ساختمان می شود.
اجرای کناف حتما باید تحت نظارت متخصصین باشد !
در اجرای کناف از مرحله ی ابتدایی ساخت تا انتهای کار بایستی تماما تحت نظر افراد متخصص انجام شود. هر کدام از مراحل اجرای کناف به دلیل جزئیاتی که در ساخت و استفاده از متریال های گوناگون وجود دارد ممکن است تغییراتی در پایان کار ایجاد نماید. به همین دلیل می بایست تمام مراحل کار اجرا کناف را بررسی و متریال ها مورد تایید کارشناسان فنی قرار گیرد .
شرکت مدرن سازان رادیس، از جمله شرکت های فعال در زمینه نصب و اجرای کناف می باشد . این شرکت با بهره گیری از کادر مجرب و آموزش دیده علاوه بر طراحی مطابق با سلیقه و خواست شما و در نظر گرفتن تمامی جوانب زیبا سازی در سریع ترین زمان به اجرای آن در منزل و یا محل کار شما خواهند پرداخت .
اجرای کناف یکی از فعالیت هایی است که در شرکت مدرن سازان رادیس بصورت ویژه ارائه می شود . کناف یا تایل های گچی، سالهاست که در طراحی داخلی مدرن مورد استفاده قرار می گیرند.
قیمت مناسب و مقرون به صرفه بودن از نظر اقتصادی نسبت به دیگر متریال ها، فرم پذیری، سبک بودن در کنار استحکام، قابلیت کار روی دیوار و سقف و ….. از جمله دلایلی هستند که باعث محبوبیت این محصول شده است .
نکات مهم و کلیدی در اجرای کناف
مهمترین نکته در اجرای کناف این است که در هنگام نصب و اجرای کناف باید دقت بسیاری را به کار بست تا فشار زیادی به ورقه های کناف وارد نشود . توصیه ما به شما این است که قبل از شروع به کار حتما ابتدا طرح کناف مورد نظر خود را انتخاب کرده و سپس طبق اندازه گیری های مشخص شده در طرح و نقشه کناف ورقه ها را برش دهید .
مراحل برش کناف به شرح زیر می باشد:
- برش دادن کاغذ روی صفحه ها
- شکستن صفحه در راستای برش
- برش دادن کاغذ پشت صفحه ها
- صاف و یک نواخت کردن لبه های برش داده شده توسط ابزار رنده
- بعد از برش صفحه ها لبه های برش داده شده هنگام نیاز بوسیله ابزار دستگاه پخزن در زاویه های ۵۰/۲۲ و ۴۵۰ پخ زده می شود.
- چنانچه برش صفحه ها در عرض های کم (۵تا۲۰ سانتی متر) موردنظر باشه از ابزار برش نواری بکار گرفته می شود این ابزار امکان اجرای برش های منحنی را نیز دارا می باشد و برای در آوردن جای کلید پریز برق نیز از قطعات گردبر در قطرهای مختلف استفاده می شود.
توجه کنید به دلیل آن که نحوه اجرا و نصب کناف کاری تخصصی است باید برای ساخت آن از متخصصان این حوزه کمک بگیرید تا در حین انجام پروژه های کناف دچار مشکل نشوید. شماعزیزان می توانید جهت اطلاع از طرح و نمونه اجرای کناف و همچنین قیمت کناف با کارشناسان و مشاورین شرکت مدرن سازان رادیس تماس گرفته و یا با مراجعه به آدرس اینترنتی radiscompany.com پاسخ تمامی سوالات خود را دریافت نمایید. شما را در انتخاب سقف و دیوار کناف مناسب راهنمایی می نماییم. با ما تماس بگیرید.
مصالح مورد نیاز در اجرای کناف
در زیر مصالحی که در کناف کاری استفاده می شود لیست کرده ایم و کاربرد آن ها را به صورت کلی عنوان کرده ایم.
- صفحات روکش دار گچی، مسطح سیمانی، گاردکس، آکوستیک و تصفیه هوا
- تایل های گچی، معدنی، پشم و چوب
- پیچهای اتصال پنل به سازه، سازه به سازه، سازه به ساختار کناف
- نوار های درز گیر، چسب جدا کننده، محافظ
- مقاطع فولادی سبک
- سازههای سپری سقفهای مشبک
- ادوات اتصالات و متعلقات
- انواع ابزار
- سازه یا نوار محافظ گوشه
- بتونهی درزگیر
- ماستیک
این مواد باعث ایجاد مقاومت برابر رطوبت، آتش سوزی و کپک زدگی می شود. از نفوذ آلاینده جلوگیری می شود . برای عایق کاربرد دارد. جهت جلوگیری از ترک های ایجاد شده استفاده می شود.
خدمات اجرای کناف شرکت مدرن سازان رادیس چیست؟
شرکت مدرن سازان رادیس در زمینه اجرای کناف از روش های متنوع و مختلفی بهره می برد که بخشی از آن شامل دیوار جدا کننده با کناف، دیوار پوششی با کناف، سقف کاذب مشبک کناف، سقف کاذب کناف یکپارچه و … می باشد.
هر کدام از انواع سقف کاذب می تواند به عنوان دیوارپوش هم استفاده شوند و سقف و دیوار کناف در کنار هم تبدیل به طراحی یکپارچه و منظم شوند که به نمای هر چه بیشتر ساختمان کمک شایان توجهی می کند.
۱- اجرای دیوار جدا کننده کناف
دیوار جدا کننده کناف، که معرف سیستم دیوار های جداکننده کناف هستند با نام درای وال نیز شناخته می شوند. این سیستم ها برای دیوارهای غیر باربری که نقش تقسیم فضاهای داخلی ساختمان را دارند استفاده می شوند.
این ساختار شامل قابهای فولادی سبک ساخته شده با مقاطع C،CW و U،UW بوده که صفحات روکش دار گچی در یک یا چند لایه، به وسیله پیچ مخصوص بر روی آنها نصب می شوند.
درزهای میان این صفحات به وسیله ی نوار و بتونه ی مخصوص درزگیری شده، به نحوی که در انتهای کار، سطحی یکپارچه و بدون درز که قابلیت رنگ آمیزی و کاشی کاری یا هر نوع پوشش نهایی دیگری خواهد داشت، حاصل می گردد.
فضای خالی داخل دیوار جدا کننده ، امکان استفاده از انواع عایق حرارتی و صوتی را فراهم نموده و همچنین عبور و دسترسی به تأسیسات الکتریکی و مکانیکی را به راحتی میسر می سازد. این یک قابلیت بسیار مهم دیوار جدا کننده محسوب می شود.
اجرای آسان و سرعت بالا در اجرای دیوار کناف
به دلیل پیش ساخته بودن این ساختار، سرعت نصب اجرای دیوار کاذب کناف پوش ها در زمان کوتاهی انجام و به مرحله تحویل می رسد. علاوه بر سرعت اجرای بالا، ساختار بدون هیچ گونه خرابی و آلودگی صوتی و فیزیکی قابلیت نصب و استفاده را دارند.
اجرای آسان نیز مزیت دیگری برای این تایل های کاذب می باشد. سرعت و راحتی اجرای این سازه ها به حدی است که حتی افراد می توانند به تنهایی آن را خریداری کرده و دستورالعمل آن را مطالعه و سپس نصب آن اقدام کنند.
۲- اجرای سقف کاذب کناف
سقف های کاذب، به عنوان مکمل سقف های اصلی در معماری داخلی سازه ها استفاده می شوند و روشی برای پوشش سقف اصلی طبقه هستند. به این صورت که ابتدا در سراسر فضا سازه ای فلزی به عنوان بستر به سقف اصلی ساختمان متصل می شود و صفحات روکشدار گچی بر این بستر قرار می گیرد.
روش های اتصال این سازه فلزی به سقف اصلی ساختمان، و همچنین اشکال و طرح های این سازه فلزی با توجه به شرایط و نیاز محیط انتخاب می شود. یک ساختار سقف کاذب استاندارد، مزیت و فرصت های فراوانی را در اختیار طراح، اجرا کننده و استفاده کننده فضا قرار می دهد.
محصولات و ساختارهای مرتبط با سقف کاذب در دو دسته کلی “سقف کاذب یکپارچه کناف” و “سقف کاذب مشبک کناف” ارائه می شوند. این دو نوع سقف کاذب در مزیت های اصلی اشتراک دارند، اما با توجه به مشخصات مورد نیاز طرح و رویه هایی که در سقف کاذب استفاده می شوند می توانند ویژگی های متفاوتی به ساختمان اضافه کنند.
اجرا سقف کاذب یکپارچه کناف
معرف انواع مختلف ساختارهای سبکی از سقف های یکپاچه کناف هستند که به واسطه تولید صنعتی، دارای مشخصات فنی استاندارد بوده و جایگزین بسیار مناسبی برای سقف های کاذب غیر استاندارد ساخته شده با رابیتس و گچ می باشند. این ساختار شامل زیرسازی فولادی سبک (متصل به سقف اصلی) بوده که صفحات روکش دار گچی در یک یا چندلایه، به وسیله پیچ مخصوص بروی آنها نصب می شوند.
درزهای میان این صفحات به وسیله نوار و بتونه مخصوص درزگیری شده و بدین ترتیب سطحی یکپارچه و بدون درز حاصل می شود که دارای قابلیت رنگ آمیزی (بلافاصله پس از خشک شدن بتونه و اجرای ماستیک) می باشد.
فضای خالی پشت سقف کاذب، امکان استفاده از انواع عایق حرارتی و صوتی را فراهم نموده و دسترسی به تاسیسات الکتریکی و مکانیکی را میسر می سازد. از دیگر مزیت های سیستم سقف های کاذب کناف میتوان به انعطاف معماری بالا و ساخت سقف های معلق تزئینی (دکوراتیو) و عدم نیاز به پیش بینی آویز (همانند سقفهای کاذب با مصالح بنایی) اشاره نمود.
صفر تا صد اجرای سقف کاذب کناف کی پلاس
اجرای سقف کاذب مشبک کناف
سقف های کاذب مشبک کناف، از شبکه سازه های سپری و تایل های سقفی تشکیل می شوند. شبکه مذکور به وسیله آویزهای قابل تنظیم، به سقف اصلی متصل گردیده و تایل ها به صورت وزنی درون این شبکه قرار می گیرند.
فضای خالی پشت سقف های کاذب، امکان استفاده از انواع مواد عایق را فراهم نموده و بدین ترتیب می توان به مشخصات عملکردی صوتی یا حرارتی دست یافت.
ویژگی های مثبت فراوان این نوع سقف های کاذب باعث گسترش استفاده از آن در فضاهای اداری، تجاری، درمانی، آموزشی و ورزشی شده است. این نوع سقف را می توان به تنهایی یا در ترکیب با سقف کاذب یکپارچه کناف اجرا نمود.
نحوه زیرسازی سقف کاذب کناف
زیر سازی سقف کاذب کناف به صورت مقاطع آهنی گالوانیزه سبک است که در فواصلی تعریف شده، مطابق آیین نامه قرار می گیرد. این پروفیل ها از طریق آویز هایی از همان جنس که با میخ های فولادی، با فشار چاشنی و توسط میخ کوب، به سقف اصلی شلیک شده اند، اتصال پیدا می کنند.
مزایای استفاده از کناف سقف
- نصب سریع و آسان : مصالح ساختمانی سنتی نیاز به انرژی و زمان زیادی برای راه اندازی دارند ؛ اما کناف کاری این مشکل را حل کرده است . خوشبختانه اجرا و نصب کناف بسیار سریع و آسان است. در نتیجه باعث صرفه جویی زیادی در هزینه ها و انرژی می شود.
- بسيار محکم : کناف از صفحاتی با روکش گچی تشکیل شده است و از دوام و استحکام بالایی برخوردار می باشد.
- مقاوم در برابر آتش : شاید یکی از دغدغه های همیشگی انسان در طول حیاتش ، گیر افتادن و سوختن در آتش باشد. کناف به گونه ای طراحی شده است که در برابر آتش مقاومت زیادی را از خود نشان می دهد و ثابت کرده است که عایق حرارتی خوبی است.
- مقرون به صرفه : کناف نسبت به مصالح ساختمانی سنتی که نیاز به وقت ، انرژی و نیروی کار بیشتری دارند ، مقرون به صرفه تر است.
- پنهان کردن اتصالات : اتصالات ساختمانی مثل سیم ها و کابل ها ، نمای نا خوشایندی را به محیط شما می دهند. با استفاده از کناف می توانید به راحتی این تجهیزات را پنهان کنید.
- تعمیرات آسان : اگر احیانا مشکلی برای کناف پیش آمد ، می توانید به راحتی به فضای پشت آن دسترسی پیدا کرده و تعمیرات را انجام دهید ؛ چرا که هنگام نصب دریچه ای را برای تعمیرات احتمالی کناف ، قرار می دهند.
- نورپرداری های متنوع : از دیگر مزایای اجرای کناف ، امکان نصب نورپردازی های خاص و زیبا در آن است. مسلما یک نورپردازی خوب و با کیفیت ، می تواند سالن پذیرایی شما از این رو به آن رو کند. پس می توانید با خیال راحت ، انواع نورپردازی را برای سقف سالن پذیرایی خود به کار ببرید.
- هماهنگی با محیط : این سیستم خیلی سریع می تواند خود را با فضای سالن پذیرایی هماهنگ کرده و نمای چشم نوازی را به وجود بیاورد.
- تنوع بسیار بالا : تنوع بسیار بالای کناف در طرح ، رنگ و مدل ، دست شما را در خریدی مطمئن باز می کند. این ویژگی باعث می شود که برای هر سلیقه ای ، گزینه مناسبی پیدا شود.
نحوه زیر سازی سقف برای اجرای کناف
۳- اجرای دیوار پوششی کناف
دیوار های پوششی کناف، ساختارهایی هستند که جهت تکمیل نازک کاری (جایگزین گچ وخاک- سفیدکاری)، اصلاح خصوصیات فیزیکی مانند عایق صوت یا حرارت، پوشش معماری و یا بازسازی سطوح دیوار های بنایی موجود در ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند که در دو گروه بدون سازه و یا با زیر سازی فلزی دسته بندی می شوند. انواع دیوارهای پوششی کناف:
الف) دیوارهای پوششی با سازه متصل به دیوار زمینه
در این ساختار، صفحات روکشدار گچی بر روي یک زیرسازي فلزي که به دیوار زمینه متصل است، پیچ می شوند. وجود فاصله آزاد میان صفحات و دیوار زمینه، فضاي تاسیساتی مناسبی جهت نصب لایه عایق ایجاد می نماید و عبور تاسیسات الکتریکی و مکانیکی، آن هم بدون نیاز به شیارزنی ، ایجاد می نماید.
این نوع پوشش کاري راه حل مناسبی جهت غلبه بر مشکلات اجرایی دیوار زمینه، نظیر ناشاقولی وناصافی دیوار و یا شرایط نامناسب جهت اتصال پرلفیکس (رطوبت، میزان جذب، آلودگی و…) می باشد.
به طور مثال با این روش می توان یک پوشش براي دیوارهاي برشی بتنی (که پوشش با سایر اندودها بر روي آن داراي محدودیت است) ایجاد نمود. با استفاده از این ساختار، پوشش کاري با ارتفاع تا ۱۰ متر قابل اجرا می باشد.
* قرار گيری تاسيسات در فضاي خالي ميان لايه پوششي و ديوار زمينه و دفن نشدن آن در داخل مصالح بنايی، علاوه بر رفع مسئله خوردگي و کاهش هزينه تعميرات، دسترسي به تاسيسات و تعميرات و نگهداری در مرحله بهره برداري را نيز آسان مي نماید
ب ) دیوارهای پوششی با سازه مستقل از دیوار زمینه
به لحاظ ساختاری، ديوارهاي پوششی با سازه مستقل از ديوار زمينه، مشابه ديوارهاي جداکننده کناف مي باشند؛ با اين تفاوت که پنل ها تنها در يک سمت ساختار نصب مي شوند. مزيت اصلي اين نوع ساختار، عدم وابستگي به شرايط ديوار زمينه است. اين نوع پوشش کاری، در موارد زير قابل استفاده می باشد:
- زماني که اجراي ساختار با کد حريق مد نظر باشد (به طور مثال در مقاوم سازی دیوارهای بنایی در برابر حریق در ساختمان های در حال بهره برداری).
- زماني که پوشش کاري با ارتفاع بيش از ۳ متر مورد نظر باشد.
- زماني که نصب بارهای طره اي با بارگذاري و محاسبات استاتيکي مشخص، مورد نظر باشد.
- زماني که فاصله تاسيساتي زيادی جهت تعبيه لايه عايق و یا عبور تاسيسات حجيم مورد نياز باشد.
- زماني که ديوار زمينه ناشاقول، ناصاف، سست، داراي شرايط اتصال نامناسب، داراي آلودگي و يا شرايط نامساعد ديگري باشد.
- زماني که استقلال کامل پوشش از ديوار زمينه مد نظر باشد (به طور مثال در بعضي از پروژه هاي مرمت و احيای ساختمان هاي تاريخي، جهت حفاظت از ديوار زمينه در زمان بهره برداري امروزي از بنا، مي توان بدون آسيب به ديوار زمينه يك پوشش ايجاد نمود).
- دیوارهای پوششی با سازه مستقل از دیوار زمینه در انواع W625، W626، W628، W629، W630 وجود دارد.
ج) دیوارهای پوششی بدون سازه
ديوارهاي پوششي بدون سازه کناف، ساختارهای سريع و كارآمدی جهت بازسازي ديوارهاي بنايي قديمي، پوشش ديوارهاي بنايي جديد (نازک کاري) و بهسازي حرارتي و صوتي ساختمان ها مي باشند. در اين ساختار از يک لايه پنل گچي يا پنل مرکب (پنل گچي پوشش شده با لايه عايق) استفاده مي شود.
صفحات مذکور، بدون زيرسازي فلزي و به وسيله چسب خميري مخصوصي به نام پرلفيکس (یا به وسیله بتونه درزگیر کناف) مستقيما به ديوار زمينه متصل مي شوند. درزهای میان این صفحات به وسیله نوار و بتونه مخصوص درزگیری شده و بدین ترتیب سطحی یکپارچه حاصل می شود. سطح بدست آمده قابلیت اجرای رنگ، کاغذ دیواری و پوشش های دیگر را خواهد داشت.
آیا روی سطح کناف می توان ابزار گچی ایجاد نمود ؟
این کار به چند دلیل توصیه نمی شود اما راهکار هایی برای آن وجود دارد .ازجمله آنکه معمولا استفاده کنندگان از کناف ، به دنبال طرح های مدرن هستند و ابزارهای گچی ( حداقل با شیوه های قدیمی ) با مدرنیته تعارض دارد.
اما در صورتی که قصد ایجاد ابزار گچی روی کناف را دارید ، میتوانید از ابزارهای گچی آماده در بازار استفاده نمایید. اما اگر باز هم قصد گچ کاری روی کناف را داشتید باید در محل تماس ابزار گچیبا کناف، کاغذ پانل کناف را بتراشید تا سطح زبر شده و گچ ابزار به گچ کناف بچسبد.
تولید، نصب و اجرای کناف با بهترین کیفیت توسط شرکت مدرن سازان رادیس
شركت مدرن سازان رادیس با ظرفيت توليد بالای کناف به عنوان بزرگترين توليدكننده سيســتم هاى ساخت و ساز خشك در ايران به شمار مى رود. ما در مجموعه کناف برای حرکت رو به جلو و دست یابی به موفقیت های آتی خود به حصول رضایت مشتریان، خشنودی کارکنان و رغبت همکاران باور داریم.
در این رهگذار، کلیه اعضای گروه شرکت متعهد به حفظ یکپارچگی و غنای دانش فنی خود و شرکت، در بالاترین سطوح استاندارد می باشند. جهت اطلاع از شرایط کار و اجرای پروژه ساختمانی با کناف و همچنین برآورد هزینه اجرایی و خرید کناف با کیفیت مطلوب می توانید با کارشناسان و نمایندگان ما در شرکت مدرن سازان رادیس تماس بگیرید.
شماره تماس : ۰۹۹۱۵۲۲۳۶۹۲
منبع : b2n.ir/p69914
12 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید
برای اجرای کناف در ۱۰۰ متر مربع چقدر زمان نیاز است؟
زمان اجرای کناف بستگی به تعداد نفراتی دارد که مشغول به کار هستند . و اینکه اجرای کناف در کدام قسمت از ساختمان باید انجام شود . برای تعیین دقیق زمان اجرای کناف با کارشناسان ما در تماس باشید
آیا برای دکور مغازه امکان اجرای کناف وجود دارد؟
بله شما می توانید از کناف برای اجرای دکور مغازه و محل کار خود نیز استفاده نمایید .
وزن سقف کاذب کناف چقدر است؟
مزایای سقف کناف نسبت به سایرسقف های کاذب چیست ؟
تأثیر آب و هوا بر سیستم کناف سقف چگونه است ؟
آیا می توان از کناف به عنوان سقف اصلی استفاده کرد ؟
خیر امکانپذیر نیست .
سیستم کناف با توجه به هر وضعیت آب و هوایی محصولات مناسب با آن را ارائه می دهد. برای هماهنگی بیشتر لطفا با کارشناسان ما در تماس باشید.
سرعت و سهولت نصب ، سهولت دسترسی به تاسیسات ، تعمیرات آسان سقف کاذب ، مقاومت در برابر زلزله ، مقاومت در برابر حریق ، صرفه جویی در نیروی انسانی
سقف های کناف از نظر نوع و ضخامت پوششی با یکدیگر فرق دارند. معمولا وزن سقف کاذب کناف بین ۱۱ تا ۵۰ کیلوگرم بر متر مربع است. اگر لایه های اضافی مانند لایه عایق به سقف اضافه شود، بار اضافی به سقف اعمال می شود و وزن سقف کاذب را افزایش می دهد.