درای وال فایبر سمنت برد چیست؟ :همواره یکی از دغدغه های دست اندر کاران صنعت ساختمان،نیاز به مصالحی به شکل صفحه بوده و می باشد . در گذشته این نیاز به صورت سنتی با چوب قابل تامین بوده است که با پیشرفت علم و تکنولوژی صفحات مختلفی مانند ورق های فولادی،گچی،پلاستیکی و غیره گسترش پیدا نمود. لیکن هر یک از آنها عیوب مختلفی از جمله ضعف در مقابل رطوبیت و آتش دارند.فایبرسمنت برد جایگزینی مناسب برای دیوارها و نماهای سنتی، اجرای همزمان دیوار و نمای ساختمان می باشد.
لغت انگلیسی درای وال اصطلاحی است که در ایران معادل دیوار خشک که انواع مختلفی دارد به کار می رود. ( درای وال کناف ، درای وال فایبرسمنت برد و … ) در روش اجرای درای وال که از پنل های گچی یا سیمانی استفاده می کنند اتصالات را به روش خشک(بدون ملات) و با پیچ و مهره بر روی زیرسازی نصب می کنند. از آن جایی که دراین ساخت و ساز از هیچ گونه اتصالات تر (ملاتی)استفاده نشده کلمه ی درای به معنای خشک و به آن نسبت می دهند.
درای وال فایبر سمنت برد چیست؟
دیوار سبک با سازه گالوانیزه استاد و رانر که به عنوان پارتیشن در دیوارهای داخلی و با استفاده از عایق پشم سنگ یا عایق پلی اورتان ، داخل استادها برای دیوارهای خارجی با ضخامت مورد نظر به صورت خشک ، بدون درز و هرگونه نیاز به مصالح سنتی یا ملات ، مورد استفاده قرار میگیرد .
مزایای درای وال فایبر سمنت برد
- سرعت زمان اجرا : میزان زمانی که برای اجرای درای وال استفاده می شود نسبت به مصالح سنتی بسیار کم است.
- تمیزی و ظرافت در سطح کار: عدم استفاده از مصالح سنتی مانند گچ و خاک سطح کار صاف و تمیز است.
- وزن: وزن درای وال فایبر سمنت برد نسبت به مصالح سنتی مانند آجر , ایتال و … بسیار کمتر است که در ساختمان سازی وزن بنا را کم کردن بسیار مهم است.
- عایق حرارتی: استفاده از عایق حرارتی در داخل درای وال فایبرسمنت همچنین مقاومت بالای فایبر سمنت در مقابل آتش از امیازات آن می باشد.
- عایق رطوبتی: با توجه به درز بندی و آبندی و نوع جنس مصالح فایبر سمنت برد گزینه خوبی برای عایق رطوبتی است.
- عایق صدا: با استفاده از پانل های فایبرسمنت و عایق پشم سنگ و یا تزریق عایق پلی اورتان میتوان از نفوذ صدا به داخل جلوگیری نمود .
فایبر سمنت برد تشکیل شده از الیاف طبیعی با بافتی از سیلیکات و سیمان یکپارچه شده که پایداری آن را در تمامی شرایط اقلیمی بالا می برد.همچنین از محاسن قابل ذکر آن عاری بودن از ” آزبست ” می باشد .فایبر سمنت برد کاربرد بسیاری در نمای ساختمانها ، انواع دیوار داخلی و خارجی ، انواع کف و سقف کاذب دارد .
دیوار خشک کناف یا درای وال چیست؟
در واقع باید برای پاسخ به سوال بیان کنیم که منظور آن سیستم ساخت و ساز خشک که برای مقاومت بالا در برابر زلزله ساخته می شود است که به آن درای وال کناف نیز گفته می شود. لازم به ذکر است بدانید که این نوع دیوار خشک کناف دارای ترکیباتی می باشد، که شامل پنل های گچی و سیمانی می باشد ناگفته نماند که برای ساخت آن از پروفیل های سبک فولادی گالوانیزه هم استفاده می شود. دو عنصر اصلی که در ساختار ترکیب استفاده می شود در زیر اشاره شده است.
دیوار جدا کننده
سقف کاذب
دیوار های پوششی
پوشش های مقاوم در برابر آتش
نحوه اجرای دیوار خشک کناف
اجرای دیوار خشک کناف چندان دشوار نیست. با صفحات روکشدار گچی یک لایه یا چند لایه ای هم چنین به وسیله پیچ های مخصوص نصب می شود. ناگفته نماند که حتما باید بین صفحات را درزگیری کنید. برای درزگیری می توانند از نوار و بتونه استفاده کنید. از دیگر مواردی که باید در مورد دیوار درای وال بدانید آن است که می توانید آنها را رنگ کنید. با استفاده از دیوار خشک کناف می توانید تمامی تاسیسات الکتریکی و مکانیکی را پیاده کنید. در زیر نحوه اجرای درای وال به طور کامل شرح داده شده است.
برای اجرای درای وال کناف به چند اجزای مهم نیاز داریم که عبارتند از رانر، استاد و پنل. د مورد سازه رانر باید بگوییم که جنس آن از فولاد و دارای قاب اصلی هستند. از سوی دیگر داخل قاب های اصلی پیش ساخته توسط سطح مقطع به همان استاد تقسیم می شود. برای پنل ها که از چند لایه گچی ساخته شده است را بر روی صفحه های استاد نصب می کنند.
کاربرد دیوار خشک
می توان گفت دیوار خشک کاربرد های فراوانی دارد که در زیر به آنها اشاره شده است.
- پوشش دیوار داخلی و خارجی
- استفاده به عنوان دیوار جداکننده
- پوشش سقف برای دکوراتیو
- قاب بندی گوناگون
- ایجاد سطح منظم یکپارچه و محکم
قیمت درای وال
از دیگر مواردی که برای مشتریان بسیار حائز اهمیت می باشد قیمت دیوار خشک کناف می باشد. در واقع باید بیان کنیم که قیمت آن بستگی به نوع برند، ابعاد و ضخامت درای وال ها دارد. علاوه بر خرید آن باید هزینه اجرای آن را هم مد نظر قرار داد.
چه نکاتی را باید برای نصب درای وال باید مد نظر قرار دهیم؟
- باید از شرکت های معتبر دیوار خشک را خریداری کنید.
- از آنجایی گچ برگ ها ضد آب نمی باشند، تنها فقط در برابر رطوبت مقاوم می باشد و بهتر است در مکان هایی استفاده شود که نیاز به آب جهت شست و شو ندارد.
- زمانی که در حال خرید سازه ها هستید توجه داشته باشید که ضخامت سازه ها حتما ۶ میلی متر باشد. هم چنین برای اطمینان کیفیت سازه می توانید به یک کارشناس مراجعه کنید تا ضخامت سازه را به کمک کولیس اندازه گیری کند. در مورد پنل های گالوانیزه هم باید ضخامت ۶ میلی متر را انتخاب کنید اگر ضخامت آن کمتر باشد زودتر زنگ زدگی و فرسودگی می باشد. و هم چنین نمی تواند وزن سازه را تحمل کند.
- برای نصب حتما از نیرو ماهر باید کمک بگیریم هم چنین آن فرد معتمد باشد زیرا برخی از نیروها برای سود بیشتر خود از پرچ و پیچ ها ی بی کیفیت استفاده می کنند.
انواع درای وال کناف
دیوار خشک دارای انواع زیادی می باشد. در زیر به طور کامل به آنها اشاره شده است.
- دیوار خشک پنل گچی
- دیوار خشک دارای مقاومت در برابر رطوبت
- درای وال دارای مقاومت در برابر آتش سوزی
- دیوار خشک کناف سمنت
- درای وال دارای مقاومت در برابر رطوبت و آتش سوزی
انواع درای وال , معایب درای وال , قیمت درای وال, درای وال کناف , اجرای درای وال , قیمت اجرای درای وال , پیچ درای وال , دیوار درای وال , معایب درای وال , انواع درای وال, قیمت دیوار خشک , درای وال فایبرسمنت ,درای وال فایبرسمنت برد
منبع : royahouse.com