اجرای چاله آسانسور با فایبرسمنت : چه در حال ساخت یک پروژه کاملاً جدید هستید یا اخیراً بازسازی و تعمیر یک ملک قدیمی را شروع کرده اید، بسیار مهم است که چاله های آسانسور خود را بررسی کنید و آنچه را که برای خشک نگه داشتن آنها لازم است بررسی و انجام دهید. ضد آب کردن چاله های آسانسور برای حفظ قابلیت استفاده آنها ضروری است، زیرا آب در گودال می تواند باعث خراب شدن یا زنگ زدگی قطعات شود. یکی از بهترین متریالهایی که این روزها برای استفاده در چاهک آسانسور مورد استفاده قرار می گیرد فایبرسمنت می باشد ، و قطعا می دانید که دلیل انتخاب این متریال برای اجرای چاله آسانسور با فایبرسمنت چیست؟ در برخی ازکشورها، بازرسان اجازه نمی دهند که رطوبت در چاله آسانسور وجود داشته باشد.
گودال آسانسور چیست؟
آسانسور به طور متوسط ۲۰۰۰۰ نفر را در سال جابجا می کند. این بدان معناست که در یک ساختمان معمولی با آسانسور، حداقل ۵۴ نفر برای رسیدن به طبقه بعدی به این قطعه از تجهیزات متکی هستند. ماشین آلاتی که انتظار می رود روزانه این بار را حمل کنند و به طور مداوم در اوج ایمنی کار کنند، باید بر پایه ای قوی برای کمک به جریان همه چیز به عنوان یک سیستم کلی تکیه کنند.
این فونداسیون، مشابه سیستم عامل آسانسور، در زیر زمین در جایی است که به آن چاله آسانسور می گویند، بخشی از آسانسور که افراد زیادی با آن آشنایی ندارند. چه آسانسور مسکونی و چه باربری، اکثر آسانسورها دارای چاله آسانسور هستند. این گودال، اگرچه معمولاً برای مسافران قابل مشاهده نیست، اما نقش اساسی در رساندن شما بدون زحمت به طبقه بعدی ایفا می کند.
گودال آسانسور (یا چاله آسانسور) فضایی است که درست زیر طبقه همکف قرار دارد. این فضای چهار دیواری هسته پایه آسانسور شما است. حفاظت از فونداسیون آن بخش ضروری برای نگهداری آسانسور شما در شرایط عالی، ایمن و روان برای مسافران است. یک چراغ روشنایی گودال را به همراه برخی تجهیزات فولادی، چند قطعه فلزی ضخیم سیم پیچی (بافر) و اغلب اوقات یک سیستم پمپ برای کمک به حذف هر گونه آبی که ممکن است وارد شود، روشن می کند. دو نوع اصلی سیستم آسانسور وجود دارد و هر کدام دارای ماشین آلات مختلفی در چاله های خود هستند: گودال آسانسور هیدرولیک گودال آسانسور کششی
اجرای چاله آسانسور با فایبرسمنت
با توجه به تحقیقات انجام شده در زمینه ساخت و ساز های سبک و جلوگیری از ایجاد خسارات ناشی از زلزله ، به این مهم دست یافتیم که می توان برای پوشش دور چاه آسانسور بجای استفاده با مصالح رایج سنتی دورچینی از سیستم نوین ساخت و ساز خشک “درای وال” فایبرسمنت استفاده کرد.
در این نوع پروژه پس از شاسی کشی و قاب بندی اسکلت آسانسور و مراحل نصب متعلقات آن ، با اجرای سازه گالوانیزه استاد و رانر جهت زیر سازی و نصب پانل فایبر سمنت دور چاه آسانسور را محصور می نماییم که با روش فوق می توان فضاهای باز و قابل رویت همانند ورودی درب آسانسور ، راهرو ، راه پله و … را با انواع طرح های مدولار و طرحهای دکوراتیو (سنگ،چوب،چرم) و یا روش سایدینگ( کرکره ای) با فایبرسمنت طرح چوب طولی اجرا نمود .
مزایای نصب فایبر سمنت دور چاهک آسانسور
۱- حذف تیغه چینی سفالی یا بلوک سیمانی و سنگینی وزن وارده بر سازه .
۲- حذف پلاستر (اندود) گچ خاک و سفید کاری ویا سیمان کاری (آستر و رویه) داخل دیوار چاه آسانسور .
۳- حذف نماکاری سنتی سنگ و سرامیک و… با استفاده از مصالح نوین فایبر سمنت برد .
۴- مقرون به صرفه با توجه به سرعت زمان اجرا و نصب آسان ، نسبت به سیستم سنتی
۵- “درای وال” فایبرسمنت ضد رطوبت و ضد آب .
۶- ضد حریق و مورد تایید سازمان آتش نشانی .
۷- قابلیت رنگ پذیری با هر سلیقه .
۸- دارای ابعاد و اندازه های متنوع نسبت به نیاز کاربردی .
۹- دارای الیاف گیاهی و دوستدار محیط زیست
۱۰- فاقد آزبست و هرگونه مواد شیمیایی سرطان زا
۱۱- دارای انعطاف پذیری جهت اجرای طرحهای منحنی
مرحله۱) آماده سازی کف چاله آسانسور
مرحله ۲) تهیه نقشه
مرحله ۳) بتون ریزی کف چاهک
مرحله ۴ ) عملیات آهن کشی( سازه فلزی) چاهک آسانسور
مرحله ۵ )دیوارکشی اطراف چاهک (در صورتیکه قبل از آهن کشن انجام نشده باشد)
مرحله ۶) ایجاد موتورخانه
مرحله ۷) دورچینی درب طبقات
مرحله ۸) اجرای کابل کشی و نصب تابلو برق سه فاز
مرحله۹)بتون ریزی سقف چاهك
اندازه های مهم چاه آسانسور کدامند؟
اول: عمق چاله آسانسور:
اندازه مهم اول در واقع عمق چاله آسانسور میباشد که در زمان اجرای فونداسیون باید این عدد را بدانید تا بتوانید قالب بندی چاله آسانسور را به درستی انجام دهید.
چرا عمق چاله آسانسور مهم است؟
چون این عمق در واقع فضایی است که برخی تجهیزات آسانسور در آن قرار میگیرند و همچنین باید به اندازه ای باشد که نصاب و تعمیرکار بتوانند در آن جای بگیرند در ویدیو توضیحات کافی در این مورد داده شده است.
دوم: فاصله آخرین ایستگاه تا زیر سقف چاه آسانسور
این اندازه برای جایگیری مناسب کابین مهم است که در ویدیو به آن پرداخته شده است.
سوم: فضای بالای سقف چاه آسانسور
این اندازه تعیین کننده ارتفاع لازم برای بتن ریزی ستونهای خرپشته هست که در زمان اجرای این ستونها نیاز هست این عدد را بدانید.
اگر در زمان اجرای اسکلت اندازه های چاه آسانسور را رعایت نکنیم چه مشکلاتی پیش میاید؟
در این صورت شما ممکن است با مشکلات زیر مواجه شوید
۱-کافی نبودن عمق چاه آسانسور و نیاز به تخریب بتن کف چاله آسانسور و قالب بندی و بتن ریزی مجدد
۲-نیاز به تخریب ستونهای خرپشته و قالب بندی و بتن ریزی مجدد این ستونها
۳-عدم دریافت گواهی استاندارد از اداره استاندارد و در نتیجه عدم دریافت پایانکار و در نتیجه عدم دریافت سند واحدهای ساخته شده
چاهک آسانسور با فایبرسمنت ، نحوه آرماتور بندی چاله آسانسور با فایبرسمنت، ابعاد چاله آسانسور ۴ نفره هیدرولیک ، کف چاله آسانسور ، جدول ابعاد چاله آسانسور ، چاله آسانسور چیست ، سقوط در چاله آسانسور ، آرماتور گذاری چاله آسانسور ، عمق چاله آسانسور ، چاه و چاهک آسانسور ، تفاوت چاه و چاهک آسانسور ، عمق چاهک آسانسور ، آرماتور بندی چاهک آسانسور ، ارتفاع چاهک آسانسور ، چاهک آسانسور , ابعاد چاهک آسانسور , ابعاد چاهک آسانسور برانکارد بر ,نقشه بتن ریزی سقف چاهک آسانسور , ابعاد چاهک آسانسور هیدرولیک ,ابعاد چاهک آسانسور ۶ نفره , عمق چاهک آسانسور هیدرولیکی, چاله آسانسور ابعاد , اجرای چاهک آسانسور در فونداسیون , چاله آسانسور برای چیست , آسانسور بدون چاهک , ابعاد چاهک آسانسور تخت بر , چاهک آسانسور پلیمری , چاهک آسانسور پشت بام , چاهک آسانسور چیست , چاه آسانسور چیست , چاله آسانسور چیست , حداقل ارتفاع چاهک آسانسور , حداقل عمق چاهک آسانسور , حداقل ابعاد چاهک آسانسور , چاهک آسانسور خانگی , چاهک آسانسور خطی , اسانسور , چاله اسانسور , چاهک آسانسور شیشه ای , چاهک آسانسور صنعتی